Karriär på CENT

Vill du vara med och skapa värde?

Vill du vara med ett sammanhang där vi tillsammans gör en stor skillnad för företagare och människor i deras vardag? Vår passion är att vara en närvarande partner som gör skillnad och där vi tillsammans med våra kunder utvecklar människor, deras företag och hela regionen.  Vi ger stöd till våra kunder från ägarskifte till ägarskifte och har attraktiva erbjudanden inom Ekonomi, Företagsutveckling och Företagsförmedling. Våra kundföretag sträcker sig från de teknikintensiva Start-up bolagen inom LEAD till internationella storbolag.

Som medarbetare på CENT får du en unik möjlighet att jobba med din specialitet samtidigt som hela teamet på CENT arbetar för kundens bästa.

Vi är övertygade om att hälsa och bra prestationer går hand i hand och vill erbjuda en arbetsmiljö som ger de rätta förutsättningarna. Det är varje medarbetares ansvar att vara delaktig i vår strävan!

Om du delar våra värderingar och vill vara med och bidra på vår resa så är du varmt välkommen att kontakta oss för en dialog.

Tillsammans är vi starka!

Peter Myrgård
VD

Just nu söker vi:

Engagerad kundansvarig ekonomikonsult

CENT söker en kompetent, erfaren och självgående konsult inom ekonomi. Med passion för smarta arbetssätt och konsultrollen. Med intresse för digital förändring. Du har formell utbildning inom ekonomi, är lyhörd, noggrann och analytisk, kommunikativ och har intresse för smarta digitala arbetssätt. Tidigare erfarenhet av arbete i konsultroll samt arbete kring digital förändring är meriterande. Vi ser att du är i framkant gällande IT och gillar att sätta dig in i nya system.

Du blir en del i vårt team bestående av ett femtontal ekonomikonsulter inom ekonomi, ekonomistyrning, lön skatt och redovisning. Tjänsten innebär en roll som kundansvarig för ett antal av våra kunder. Vilket innebär ett ansvar för våra kunders ekonomiprocess i team med våra juniora redovisningsekonomer och lönespecialister där vi ser att du tar en ledarroll i dina kunduppdrag. Rollen innebär stora möjligheter att styra sin egen utveckling och specialistområde.

I rollen ingår arbete med löpande bokföring, bokslut, deklarationer och rådgivning.

CENT finns i Linköping och Norrköping och arbetar med ekonomi, företagsutveckling och företagsförmedling. Vår passion är att stödja utvecklingen av ägarledda företag. Vi är en aktiv och engagerad samarbetspartner som är med från ägarskifte till ägarskifte. Lika naturligt är det för oss att jobba med ständiga förbättringar i våra kunduppdrag och i vårt interna arbete. När vi lyckas med detta så ger vi mer värde till våra kunder – och de når sina mål!

Välkommen med din ansökan och CV senast den 28 februari maj till; christian.rydkvist@cent.se

CENT FÖRETAGSUTVECKLING AB, SNICKAREGATAN 22, LINKÖPING 013-24 41 50

Spontanansökan