Vi hjälper dig som företagare att förstå ditt företags ekonomi. Med våra rapporter och analyser får du ett bra beslutsunderlag, det hjälper er också att följa upp er verksamhet på ett bra sätt. Vi har specialister inom flera områden, från redovisning och lön till skatt och ekonomistyrning. Vi arbetar alla för att du ska få information som är tillgänglig, lätt att förstå och som ger ett stabilt underlag för beslut som utvecklar företaget. Vi samarbetar med dig som kund och avgör tillsammans hur vi på effektivaste sätt optimerar er ekonomifunktion.

Redovisningen är grundläggande

Den ekonomiska redovisningen är grunden för att få kontroll och förståelse för företagets ekonomi. Vi arbetar effektivt och i nära samarbete med er. Vi kan arbeta på plats hos er eller från våra egna kontor, det är era behov och förutsättningar som avgör.

Oftast är samarbetet med våra kunder långsiktigt, men vi stöttar gärna även med tidsbegränsade insatser vid tillfällig frånvaro eller arbetstoppar. Vi arbetar flexibelt och anpassar vårt arbete för att det ska bli så effektivt som möjligt för er. Vill ni kan vi även hjälpa er med fakturering, betalningar och kund- och leverantörsreskontra.

Ekonomistyrning

För att utveckla ett företag är det viktigt att förutse hur olika beslut kommer påverka framtiden. Med en genomtänkt ekonomistyrning blir det lättare att förstå företagets ekonomi. Rapporter i olika perspektiv ger ett bra beslutsstöd till ägare, styrelse och ledning.

Koll på skatten

Självklart hjälper vi er med skatten också. Det gäller såväl dig som ägare som ditt företag. Vi har koll skatteregler och en stor erfarenhet som gör att vi kan bidra med både rådgivning och praktiskt arbete som deklarationer och inbetalning av företagets skatter och avgifter. Vi har ett nätverk av specialister inom olika områden för att erbjuda spetskompetens.

Vi kan lön

Lön och andra närliggande frågor är en viktig del av vårt erbjudande inom ekonomiområdet. Vi ser till att de anställda får rätt lön enligt gällande avtal och att den betalas ut vid rätt tidpunkt. Vi stödjer även våra kunder med kontrolluppgifter och andra frågor som rör löneområdet. Enkelt uttryckt – vi kan lönehantering!

Vi tar hand om ekonomin
så du får mer tid till verksamheten