Inom affärsområdet Företagsförmedling har vi på CENT valt att arbeta med Swedbank Företags­förmedlings varumärke och rikstäckande organisation. Genom nationell täckning och god marknadskompetens är vi på Swedbank Företagsförmedling marknadsledande. Sedan starten 2006 har vi medverkat vid över 100 transaktioner per år. Vi är specialister på försäljningar och värderingar av ägarledda företag.

Vi känner köparna!

Tack vare vår långa historik och nationella täckning med stark lokal förankring har vi lärt känna köparna och kunnat ta fram ett eget matchningssystem. Vi har idag kontinuerlig kontakt med över 1 000 köpare vars önskemål är registrerade i systemet (allt från börsnoterade bolag till kapitalstarka privatpersoner).

Strukturerad process med banksekretess

För dig som ska sälja ditt företag fungerar vi som projektledare under hela processen. Det börjar med förberedelserna inför ägarförändringen och avslutas först när överlåtelsen är klar. Vi håller i allt från värdering och presentation av företaget till budgivningsprocess och förhandlingar.

Vi förstår mjukvaran i ägarledda bolag

Ägarberoendet och försäljningen av livsverket kräver tidig förståelse för samsyn mellan köpare och säljare. Vi fokuserar på helheten utifrån tre centrala frågor:

• Intention, syftet med överlåtelsen
• Succession, säljarens överlämnande
• Köpeskilling, nivå och konstruktion

Över 600 företagsöverlåtelser sedan 2006. Kan vi hjälpa dig med?

Ditt namn

Din epost

Ämne

Ditt meddelande